Over ons

Over Erik
Erik is geboren in Zuid-Limburg, waar hij opgroeide als slagerszoon in het dorpje Mechelen. Erik is Patron Cuisinier van Restaurant Parkheuvel** te Rotterdam, het restaurant wat hij in 2006 overnam en dat sinds 2009 twee Michelinsterren heeft.

In Nederland staat hij ook wel bekend als de 'Master of Sauce'. Na ervaring op te hebben gedaan in binnen- en buitenland startte Erik zijn eerste eigen restaurant in Wijk bij Duurstede, 'De Duursteder', waar hij zijn eerste Michelinster kookte.

Nu zijn zoon Juliën, na een jaar in Sydney te hebben gewoond, weer terug is in Nederland starten zij samen Foodshed Gastrobites in de Rotterdamse Foodhallen op de Kop van Zuid.

 

Over Foodshed Rotterdam
Bij Foodshed maken we de hoogste kwaliteit toegankelijk voor iedereen. Bestel losse gerechten of geniet van een meer-gangenmenu aan onze bar. Liever iets kleins? Ga dan voor één van onze bites of een heerlijk plateau om van alles te kunnen proeven. 

Een klassieke Franse basis met een moderne internationale twist, dat is de kookstijl van de van Loo's. 'Inspiratie voor onze gerechten doen we op op onze reizen naar bijvoorbeeld Azië en Australië, ideeën die we daar opdoen verwerken we in onze gerechten in Nederland.' 

Foodshed is een gezellige plek om samen te komen, zowel zakelijk als met vrienden of familie. Je kunt al onze gerechten namelijk ook delen! Bij ons kun je rustig aan de bar genieten van een lunch of diner vol verrassende combinaties. Heb je minder tijd? Meenemen mag natuurlijk ook! 


Over Juliën

Juliën van Loo is 'Creative Chef' bij Restaurant Parkheuvel**. Geboren in 1990 in Zoetermeer,  getogen in Rotterdam maar met Limburgs bloed. Hij werd al op zeer jonge leeftijd door zijn vader geïnspireerd om te gaan koken. Op zijn 15e besloot hij zijn vaders voorbeeld te gaan volgen.

Juliën heeft zijn eigen kookstijl ontwikkeld door ervaring op te doen in het buitenland en in verschillende Michelin sterrenrestaurants in Nederland. Juliën staat voor een jonge generatie succesvolle chefs die compleet toegewijd zijn aan hun werk. Hij wil zijn vaardigheden constant verder ontwikkelen om één van de beste te worden.